EA Sports FC’den ilk detaylar paylaşıldı!

Electronic Arts games’in yenilenmiş futbol oyunu EA Sports FC ‘den ilk detaylar paylaşıldı! Yeni gelen bilgilerde EA Sports FC oyunu logosu resmi olarak paylaşıldı. Oyun hakkında yeni detaylar için Temmuz 2023’ü beklemek gerekecek.

Electronic Arts firmasının yaptığı FIFA serisi 30 yılın ardından raflara kalkıyor. FIFA ve Electronic Arts’ın anlaşamamasının ardından yollar ayrıldı ve firma FIFA markası için lisans alamadı. Bu nedenle Electronic Arts, EA Sports FC ismiyle futbol oyunu serisine devam edecek.

EA’nın yeni futbol oyunu EA Sports FC’nin logosu açıklandı ve oyunla ilgili ilk birkaç ayrıntıyı paylaşıldı.

Temmuz ayında daha fazla ayrıntının verileceği belirtilirken oyunda Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve La Liga dahil olmak üzere dünyanın en büyük liglerini ve futbol müsabakalarını içerecek. Lisans haklarının olmaması nedeniyle EA Sports FC’de FIFA Dünya Kupası yer almayacak.

EA Sports FC 24 Ultimate Team

EA Sports FC 24 Ultimate Team’de kadın oyunculara yer vereceği bildiriliyor. Kadın oyuncular, Ultimate Team’e geliyor ve oyuncular hem erkek hem de kadın oyunculardan oluşan takımlarda oynayabilecekler.

FIFA birkaç yıldır kadın oyunculara yer vermiş ve FIFA 23’ü bu yılın başlarında daha fazla kadın futbolu içeriğiyle güncellemiş olsa da, kadın oyuncular oyunda Ultimate Team’de yer almamıştı.

EA Sports FC’den ilk detaylar paylaşıldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön